Over ons

In oktober 2019 heeft Afscheidshuis Deventer haar deuren geopend voor families die in een huiselijke en persoonlijke setting hun overleden dierbare willen opbaren. We vinden huiselijkheid en een persoonlijk afscheid erg belangrijk. Met deze punten in ons hoofd werken wij elke dag met liefde in Afscheidshuis Deventer. We staan u bij in een moeilijke periode van rouw en afscheid nemen. In deze periode bieden we een luisterend oor en waar nodig dragen we praktische oplossingen aan. We ontzorgen families en laten hen zich thuis voelen in Afscheidshuis Deventer. De gastdames verzorgen dagelijks hun werkzaamheden en zijn telefonisch altijd bereikbaar, zowel voor families als uitvaartondernemers.

Met trots stellen we ons voor

Jolanda Nutma

Jolanda is medebeheerder van Afscheidshuis Deventer en getrouwd met Sjoek. U zal haar regelmatig tegenkomen als gastdame. Jolanda verzorgt de administratie van het Afscheidshuis.

Nienke Hoving

Nienke is ritueelbegeleidster (www.nienkehoving.nl) en daarnaast is ze gastdame in Afscheidshuis Deventer. U zal Nienke regelmatig tegenkomen in het afscheidshuis.

Stella Overkamp- Brendel

Stella is freelance uitvaartbegeleider voor Uitvaartzorg Deventer, en neemt af en toe de rol van gastdame op zich in Afscheidshuis Deventer.

Sjoek Nutma

Sjoek is de eigenaar van Uitvaartzorg- en Afscheidshuis Deventer. Sjoek is vooral achter de schermen aanwezig, maar u kunt hem ook tegen komen in het Afscheidshuis. Sjoek is getrouwd met Jolanda.