Afscheidshuis Deventer loopt hart voor KIKA!

 

Veel mensen zijn sportief. Ik houd wel van sport, maar niet van hardlopen. Sjoek, Paulien en Stella zijn wel fanatieke hardlopers. We waren dan ook gelijk enthousiast toen we eind 2019 hoorden dat winkelcentrum Colmschate een KiKa loop ging organiseren. Voor ons heel speciaal omdat Sjoek een aantal jaar daarvoor zelf kanker heeft gehad. Het besluit om mee te doen was snel genomen. Zij lopen, ik ondersteunen. We gaven ons op en er werden voorbereidingen getroffen. De donaties stroomden binnen en hebben € 818,00 opgebracht, meer dan we vooraf gehoopt hadden. Winkelcentrum Colmschate heeft uiteindelijk een prachtig bedrag van € 43.985,00 overgemaakt naar KiKa.

De teleurstelling was dan ook  groot toen bleek dat de loop op 29 maart 2020 niet door kon gaan. De organisatie heeft (na 2 keer uitstel) uiteindelijk gekozen voor een individuele loop. Dit grijpen we natuurlijk met beide handen aan. Eindelijk mogen we wat terug doen voor de mensen die aan ons team geld hebben gedoneerd. Van uitstel komt bij ons geen afstel!

Zondag 28 november aanstaande starten en finishen Sjoek, Paulien en Stella bij het Afscheidshuis. De route mogen we zelf uitkiezen en met behulp van een app kunnen we de organisatie laten zien dat we gelopen hebben. Helaas zonder kijkers langs de weg, maar vol support van partners en kinderen. Trots ben ik op Sjoek, Paulien en Stella dat ze kunnen lopen voor KiKa! Toppers!

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.